Røyklukt - Hovedbilde - Ozoneair

Hvordan blir du kvitt røyklukt?

Røyklukt setter seg raskt i vegger, møbler og tekstiler. Den særegne lukten kan føles umulig å bli kvitt, men med ozongeneratoren Ozoneair blir du kvitt problemet på bare noen få timer.

Når noen røyker innendørs fester lukten av tobakk og nikotin seg på alle overflater. Selv om du lufter og rengjør med tradisjonelle metoder kan lukten forbli i årevis.

Slik blir du kvitt røyklukt

Det finnes likevel en løsning som ikke krever hardt arbeid eller dyre saneringsmetoder. Med Ozoneairs ozongenerator er løsningen et knappetrykk unna. Etter kun én eller noen få ozonbehandlinger, i noen timer pr. rom, blir du kvitt røyk- og sigarettlukten.

Ozoneair, selskapet som har utviklet den unike maskinen, er lokalisert i Luleå.

– Ozoneair omdanner luftens oksygen til gassen ozon, som angriper og nøytraliserer luftmolekylene. Selv lukt som er ekstremt vanskelig å bli kvitt, som for eksempel røyklukt, forsvinner, sier Johan Lundberg, grunnleggeren av Ozoneair.

Du trenger bare trykke på en knapp

For deg som privatperson har det aldri vært enklere å få tak i en ozongenerator. Du bestiller bestiller via Ozoneairs hjemmeside – og det er ikke vanskeligere å bruke maskinen enn å trykke på en knapp.

Det er flere gamle metoder for å fjerne sigarettlukt i hjemmet, men mange av dem er vanskeligere enn du tror. En vanlig metode er å male vegger og tak med sperremaling. Problemet med sperremaling er at lukten blir liggende bak malingen i stedet for å forsvinne helt. I mange tilfeller trenger lukten derfor gjennom sperremalingen, og rommet begynner å lukte røyk igjen. En blanding av vann og eddik er et annet vanlig tips for å kvitte seg med røyklukt. Denne metoden fungerer sjeldent på dyptsittende røyklukt. Eddik er i tillegg surt, og risikerer å etterlate flekker.

Enkel å flytte mellom rom

Ozongeneratoren kan brukes i alle rom der du trenger å kvitte deg med røyklukt. Den helautomatiske maskinen omdanner oksygen i luften til ozon, som er en sterk oksidant. Ozon oksiderer med de luktfremkallende molekylene – både i luften og på overflater og materialer. Du trenger derfor ikke å komplementere ozonbehandlingen med andre rengjøringsmetoder.

Kanskje har du et problem med røyklukt på mer enn én overflate? Kanskje den ble sittende fast i bilen din? Eller i campingvognen din?

Her passer Ozoneair perfekt, og gir de samme raske og gode resultatene. En fordel med Ozoneair er at den er enkel å håndtere. Maskinen veier bare noen få kilo, og er derfor enkel å flytte – uansett om lukten har satt seg fast i bilen, hjemme, i båten eller på hytta. 

For best mulig resultat beregner Ozoneair også den mest passende behandlingstiden. Alt du trenger er en stikkontakt, så gjør Ozoneairs ozongenerator resten av arbeidet. I løpet av få timer har luften blitt frisk – og røyklukten er borte.

Så enkelt er det å fjerne røyklukt med ozon

  1. Plasser Ozoneair i rommet du vil rengjøre, og koble maskinen til en stikkontakt.
  2. Start behandlingen ved å trykke på “Start”-knappen.
  3. Forlat rommet under behandlingstiden, da maskinen omdanner oksygenet i luften til ozon (som du ikke bør inhalere).
  4. Ozoneair slår seg automatisk av ved endt program. Returner to timer etter fullført behandling, så har alle ozonmolekyler blitt omdannet til oksygen igjen.
  5. Nyt av den friske og rene duften. Trenger du å fjerne lukt igjen? Du kan bruke Ozoneair i omtrent 1000 behandlinger.

Sørg for trygg bruk av ozon. Les alltid bruksanvisningen og produktinformasjonen før bruk.

Rengjøring med ozongenerator - Ozoneair

Rengjøring med ozongerator er en voksende trend – slik gjør du det

For noen år siden var det få som visste om Ozoneair. Idag har desto flere hørt om ozongeneratoren som fjerner vond lukt – og dessuten nøytraliserer muggsporer, bakterier og allergener. Her forklarer vi hvor enkelt du kan enkelt kan komme i gang med rengjøring med ozongenerator på egenhånd.

Ozonbehandling - Hovedbilde - Ozoneair

Ozonbehandling – farlig eller ufarlig?

Ozonbehandling med Ozoneair er en trygg og sikre resnemetode som gir et merkbart resultat. I store mengder kan ozon være …

Rense luften med ozon - Hovedbilde- Ozoneair

Rense luften med ozon

Nevn røyklukt i bilen eller mugglukt på badet, og det kan få hvem som helst til å rynke på nesen. …

Pentaklorfenol - Hovedbilde - Ozoneair

Pentaklorfenol forveksles ofte med muggsopp

Mugglukt er noe som gjør de fleste huseiere urolige. Mugg kan skade huset strukturelt, men kan også ha alvorlige konsekvenser …

Luktfjerner - Hovedbilde - Ozoneair

Luktfjerner mot vond lukt

Et hjem som lukter godt føles innbydende og hjemmekoselig, men en vond lukt gjør derimot at hvem som helst vil …

Ozonrengjøring av bobil - Hovedbilde - Ozoneair

Ozonrengjøring av bobilen din

Noen kommer inn med en våt hund fra sjøen, en annen steker middag på kokeplaten og en tredje spiser potetgull …