Luktfjerner - Hovedbilde - Ozoneair

Luktfjerner mot vond lukt

Et hjem som lukter godt føles innbydende og hjemmekoselig, men en vond lukt gjør derimot at hvem som helst vil snu i døra. Med et enkelt trykk på en knapp kan du omdanne vond lukt til frisk – og hemmeligheten er Ozoneairs luktfjerner.

Den motbydelige lukten fra sofaen du kjøpte brukt. Den røykfylte stanken i bilen som ser ut til å sitte fast i interiøret. Eller den påtrengende lukten av hund som ser ut til å ha slått seg til rette i hjemmet. Selv blir du kanskje vant til det etter en stund, men andre vil sannsynligvis merke det.

Vond lukt er vanlig i hjemmene våre, men også i feriehuset eller begrensede plasser som bil, bobil eller campingvogn. Ozoneairs luktfjerner er en innovasjon fra Luleå i Sverige – et produkt for hjemmebruk som fjerner lukt på en helt ny måte.

Ozon fungerer som luktfjerner

Vond lukt kan noen ganger være vanskelig å bli kvitt, uansett hvor mye du rengjør, skrubber og ventilerer. Noen ganger kan det også være en utfordring å spore luktene og vite helt sikkert hva som forårsaker de.

Uansett lukt, kan du fjerne den med Ozoneair – et unikt svensk produkt som omdanner oksygen i luften til gassen ozon. 

– Ozon angriper og eliminerer lukt, muggsporer, allergener, bakterier og andre skadelige mikroorganismer. Den finner veien inn under overflater, i materialer og i kriker og kroker. Derfor er luktrensing ekstremt effektiv, sier Johan Lundberg, grunnlegger av Ozoneair.

All slags lukt kan fjernes

Maskinen kan håndtere alt fra mugg- og urinlukt til røyklukt og kjemisk lukt. Selv muggen lukt som er vanlig i fritidsboliger forsvinner etter bare én eller to behandlinger. Ozon, som er en sterk oksidant, nøytraliserer de luktbærende stoffene i luften.

Eksempler på lukter som Ozoneair kan fjerne:

• Mugglukt
• Innestengt lukt
• Dyrelukt
• Røyklukt
• Tobakslukt 
• Kjemisk lukt 
• Lukt fra impregnering
• Urinlukt

Sanering med ozon – en etablert luktfjerner

Ozon er et stoff som ofte brukes til andre rengjøringsformål. Det brukes til å rense vann i vannbehandlingsanlegg og fjerner rester av plantevernmidler på frukt og grønnsaker. Ozon desinfiserer også klesvask i både næringsmiddelindustrien og helsevesenet.

Enkel å bruke

Tidligere var ozongeneratorer kompliserte maskiner som krevde fagkunnskap for å brukes. Takket være Ozoneair kan alle bli kvitt vond lukt hjemme, og det kreves ingen forhåndskunnskap. Maskinen er helautomatisk – alt du trenger å gjøre er å trykke på startknappen.

Så enkelt er det:

  1. Plasser Ozoneair i rommet du vil rengjøre, og koble maskinen til et stikkontakt.
  2. Start behandlingen ved å trykke på “Start”-knappen.
  3. Forlat rommet under behandlingstiden, da maskinen omdanner oksygenet i luften til ozon (som du ikke bør inhalere).
  4. Ozoneair slår seg av automatisk etter behandlingen. To timer etter fullført ozonbehandling kan du gå inn i rommet igjen. Da har alle ozonmolekylene blitt til oksygen.
  5. Trenger du å fjerne lukt igjen? Du kan bruke Ozoneair til omtrent 1000 behandlinger.
Rengjøring med ozongenerator - Ozoneair

Rengjøring med ozongerator er en voksende trend – slik gjør du det

For noen år siden var det få som visste om Ozoneair. Idag har desto flere hørt om ozongeneratoren som fjerner vond lukt – og dessuten nøytraliserer muggsporer, bakterier og allergener. Her forklarer vi hvor enkelt du kan enkelt kan komme i gang med rengjøring med ozongenerator på egenhånd.

Ozonbehandling - Hovedbilde - Ozoneair

Ozonbehandling – farlig eller ufarlig?

Ozonbehandling med Ozoneair er en trygg og sikre resnemetode som gir et merkbart resultat. I store mengder kan ozon være …

Rense luften med ozon - Hovedbilde- Ozoneair

Rense luften med ozon

Nevn røyklukt i bilen eller mugglukt på badet, og det kan få hvem som helst til å rynke på nesen. …

Pentaklorfenol - Hovedbilde - Ozoneair

Pentaklorfenol forveksles ofte med muggsopp

Mugglukt er noe som gjør de fleste huseiere urolige. Mugg kan skade huset strukturelt, men kan også ha alvorlige konsekvenser …

Røyklukt - Hovedbilde - Ozoneair

Hvordan blir du kvitt røyklukt?

Røyklukt setter seg raskt i vegger, møbler og tekstiler. Den særegne lukten kan føles umulig å bli kvitt, men med …

Ozonrengjøring av bobil - Hovedbilde - Ozoneair

Ozonrengjøring av bobilen din

Noen kommer inn med en våt hund fra sjøen, en annen steker middag på kokeplaten og en tredje spiser potetgull …