För företag

Purify

Konstruert for dagens krav om ren luft og virusfrie lokaler

Ingen tidkrevende montering, mobil og fleksibel

Jobbe samtidig som Purify jobber

Ozoneair Purify har mange fordeler for bedriftbrukere. Den fjerner 99,97% av forurensningene. Dessuten kan dine medarbeidere bruke seg av lokalene samtidig som Ozoneair Purify arbeider. Og den er enkel å installere – ingen elektrikker trengs.

alexandru-acea--WBYxmW4yuw-unsplash

Kontor/hjemmekontor

Purify ødelegger et bredt spekter av forurensninger som virus, bakterier, mugg, allergener og kjemikalier. Lindrer symptomer hos allergikere og astmatikere slik at de kan puste ren luft.

 

mche-lee-PC91Jm1DlWA-unsplash

Skoler / barnehager

Det finnes neppe noe annet sted der så mange mennesker befinner seg på en så liten overflate som i barnehager og skoler. Derfor utvikles disse ofte til et opprinnelsespunkt for virus og bakterier. Purify muliggjør ren og sunn luft.

georg-arthur-pflueger-TeWwYARfcM4-unsplash

Hjemmehjelp / pleiehjem

Eldre mennesker er ekstra følsomme for infeksjoner. Purify gir et godt innemiljø ved å rense luft og overflater for virus og bakterier og redusere lukt.

Behandlingsrum 2

Helseinstitusjon

Helsestasjoner, venterom og behandlingsrom er et reelt opprinnelsespunkt for bakterier og virus. Smittefaren er høyest her. Bli kvitt vond lukt, virus og bakterier både i luften og på overflater med vår Puriy.

nathan-van-egmond-0IwypLLbHiA-unsplash

Hotell / konferanse

Høyt rombelegg, pluss en lounge som alltid er full under høyesesong gir et bekvemmelig hjem for virus og bakterier, dine gjester kommer til å takke deg for ren luft og rene overflater!

 

LHF omklädning

Garderober / arenaer

Det finnes neppe noe annet sted der så mange mennesker befinner seg på en så liten overflate som i garderober. Derfor utvikles disse ofte til et opprinnelsespunkt for virus og bakterier. Slik trenger det ikke å være! Purify muliggjør ren og sunn luft, uansett hvor turbulent den er.

KJØP OG PRØV-GARANTI

Tilsvarer ikke Ozoneair dine forventninger? Da er det bare å returnere den innen 14 dager så får du pengene tilbake.

ENKEL INSTALLASJON

Tid er pengene dine. Ozoneair Purify er enkel å installere og bruke. Generelt trenger du bare å koble strømledningen til stikkontakten og komme i gang. Ozoneair Purify reduserer lukt – inkludert kjemikalier og røyk.

EFFEKTIV PÅ ALLE OVERFLATER

Ozoneair Purify rengjører også overflater, ikke bare luften. Den fjerner virus og bakterier på pulter, tastaturer, datamus, kaffemaskinen, dørhåndtak og så videre – alle potensielle kjeller for smittespredning i kontormiljø.

TUSENER AV FORNØYDE KUNDER

Her er et utvalg av bedrifter som bruker våre produkter.  

Menu