Purify

Still inn og trykk på start

Ozoneair Purify arbeider praktisk talt lydløst

Fremtidens lufrenser

Andre luftrensere samler forurensninger i et filter. Men med Ozoneair Purify blir de i stedet utsatt for et ultraviolett lys som bryter ned skadelige partikler i luften og lager Oxyplasma®. Slik går det til:

UV-lys bryter ned skadelige partikler og lager Oxyplasma®.

Oxyplasma® dreper bakterier, muggsporer, virus og reduserer kjemiske gasser og nøytraliserer lukt.

Oxyplasma® spres i hele rommet og fortsetter å nedbryte forurensninger i luften og på overflater.

En oppfinnelse fra Norrland

Ozoneair er oppfunnet og utviklet i Luleå – i tett samarbeid med Luleå Tekniske Universitet og EUs innovasjonsfond. Det tok oss over ti år å raffinere teknikken som gjør Ozoneair unik blandt rengjøringsprodukter.

BANEBRYTENDE TEKNOLOGI

Oxyplasma® er utviklet av ledende forskere. Teknikken bruker såkalte frie radikaler – atomer – som gjør at forurensninger som virus, bakterier, mugg, allergener og kjemikalier brytes ned på mikroskopisk nivå.

MER ENN EN LUFTRENSER

Oxyplasma® renser mer enn bare luften. Den rengjører også alle overflater og motvirker aktivt forurensningerne før de sprer seg til omgivelsen din. En effektivere måte sammenlignet med vanlige luftrensere, der den stillestående luften må passere et filter for å bli renset.

INGEN PARTIKKEL ER FOR LITEN

Oxyplasma® ødelegger forurensninger i mikroskopisk skala – inkludert kjemikalier som er 1000 ganger mindre enn hva industristandarden for filtre krever. Ozoneair gjennomfører grundige tester i sertifiserte tredjepartslaboratorier for kontinuerlig å sikre påliteligheten til produktene våre.

Vitenskapelig validert

Ikke ta vårt ord for det. Ozoneair er testet i sertifiserte tredjepartslaboratorier mot de vanligeste forekommende forurensningerne i innenhusmiljøer.

VIRUS

0 %

BAKTERIER

0 %

ALLERGENER

0 %

MUGG

0 %

Kjøp din Ozoneair i dag!

Menu