Clean

Still inn og trykk på start

På noen timer har Ozoneair Clean gjort jobben sin

Naturlig rengjøring

I naturen virker ozon som et rengjøringsmiddel for å holde skadelige mikroorganismer i sjakk. Den friske lukten du kjenner etter tordenvær er resultatet av høye mengder ozon. Ozoneair Clean bruker samme type elektrikse utladninger for å rengjøre rommene som er viktige for deg.

Slå på din Ozoneair slik at den kan fylle hele rommet med ozon. Så enkelt er det, du trenger ingen tilsetninger eller kjemikalier.

Forlat rommet. La ozonet angripe de uønskede og skadelige forurensningene. Møbler og elektronikk kan være igjen.

Ozoneair slår av seg selv. Vent 2 timer slik at ozonet omvandles tilbake til luft. Nå kan du nyte av den friske luften.

En oppfinnelse fra Norrland

Ozoneair er oppfunnet og utviklet i Luleå – i tett samarbeid med Luleå Tekniske Universitet og EU:s innovasjonsfond. Det tok oss over ti år å raffinere teknikken som gjør Ozoneair unik blandt rengjøringsprodukter.

Kjøp din Ozoneair i dag!

du kan rengöra alla utrymmen med en ozongenerator

SKÅNSOM MEN EFFEKTIV

Ozoneairs patenterte teknikk tilpasser mengden ozon nøyaktig til rommets størrelse. Det hindrer skader som ellers kan oppstå til følge av for mye ozon. Dessuten jobber produktet i spesielle intervaller som forbedrer effekten av behandlingen.

JOBBER PÅ AUTOPILOT

Ozoneair Clean fungerer helt automatisk. Det eneste du trenger å gjøre er å angi størrelsen på rommet som skal rengjøres. Når jobben er gjort slår Ozoneair Clean til og med av seg selv. Vi har ikke funnet noe tilsvarende produkt med samme heldekkende funksjonalitet.

UTPRØVD TEKNIKK

At Ozoneair Clean virkelig gir effekt bevises av allerede over 40 000 solgte eksemplar. Vi har regnet ut at den har renset over 800 000 rom. Bortsett fra privatpersoner, finns ledende hotellkjeder, eiendomsselskap, kommuner og myndigheter blandt våre kunder. En utprøvd teknikk med andre ord.

Spørsmål og svar

Ozoneair brukes for enskilte behandlinger der rom rengjøres på dypet. Den brukes dermed ikke kontinuerlig som en luftrenser.

Ozoneair angriper lukt emner, mugg, bakterier, virus og allergi emner.

Ingen mennesker, dyr eller vekster skal være i rommet under en pågående behandling. Ingen øvrige forberedelser kreves.

Ingen materialer eller gjenstand skades så lenge produktet brukes ifølge de vedlagte instruksjonene.

Produktet er veldig lett å bruke. Alt som må gjøres er å tilkoble det til et vanlig stikkontakt og deretter stille inn rommets størrelse med vrideren. En passende behandlingstid kommer til å vises på skjermen.

KJØP OG PRØV-GARANTI

Tilsvarer ikke Ozoneair dine forventninger? Da er det bare å returnere den innen 14 dager så får du pengene tilbake.

Kjøp din Ozoneair i dag!

Menu