Clean

Hva får deg til å rynke på nesen?

Hvis du kan kjenne lukten, kan Ozoneair Clean fjerne den

Fjerne all lukt

Med vanlig renhold kan du ikke nå hver krok og hjørn. Ozoneair Clean fyller hele rommet med ozon og angriper vond lukt der det gjemmer seg: under gulvet, innenfor vegger, i stoff og tekstiler.

Bins

MUGG

Muggsporer er usynlige for det menneskelige øyet, hvilket gjør mugg vanskelig å behandle. Ozoneair nøytraliserer lukten på nulltid.

Cafe

MUGGENT

Den mugne lukten i kjellere og på loft årsakes av mikroorganismer i luften. Ozoneair angriper disse med en gang.

Gym

IMPREGNERING

Impregnerte byggematerialer kan årsake vond lukt som setter seg i klær og stoff. Ozoneair fjerner lukten.

Living room

RØYK

Setter seg gjerne i stoff og på vegger. Men Ozoneair når inn i de minste molekylene og nøytraliserer lukten fullstendig.

Locker room

BRANN

Brannrøyk irriterer både nese og hals når den forblir i vegger, møbler og stoff. Ozoneair nedbryter lukten til ufarlige partikler.

Locker room

DYR

Husdyr er hyggelige men lukten deres har en tendens å nøle igjen i møbler og matter. Ozoneair fikser til og med lukten fra katturin.

Mögelsporer är osynliga för det mänskliga ögat, vilket gör mögel svårt att behandla. Ozoneair neutraliserar lukten på nolltid.

Sätter sig gärna i tyg och på väggar. Men Ozoneair når in i minsta molekyl och neutraliserar lukten fullständigt.

Den unkna lukten i källare och på vindar, orsakas av mikroorganismer i luften. Ozoneair attackerar dessa direkt.

Brandrök irriterar både näsa och hals, när den stannar i väggar, möbler och tyg. Ozoneair bryter ner lukten till ofarliga partiklar

Impregnerat byggmaterial kan orsaka dålig lukt som sätter sig i kläder och textilier. Ozoneair tar bort lukten.

Husdjur är trevliga, men deras lukt har en tendens att dröja sig kvar i möbler och mattor. Ozoneair fixar till och med lukten av katturin.

ANGRIPER KILDEN TIL LUKTEN

Det er vanlig at rengjøringsprodukter kun renser luften. Ozoneair Clean angriper selve kilden til lukten – mikroskopiske rester som er dypt fast i vegger, tak, sprekker og kroker. På denne måten kommer ikke lukten tilbake.

OZONEAIR CLEAN KLARER ALT

Ozoneair nedbryter bestanddeler av lukten på en kjemisk nivå. Så det spiller ingen rolle hvilken type av lukt det er eller hvor sterk den er. Prinsippen er enkel: hvis du kan kjenne lukten, kommer Ozoneair til å kunne knekke den.

ozongenerator sm du smidigt förflyttar mellan utrymmen

DITT BESTE KOMPLEMENT

Selvfølgelig kan du ikke slutte med den vanlige renholdningen bare fordi at du investerer i en Ozoneair Clean. Se det i stedet som et perfekt komplement som sammen med støvsugning, våt tørking og så videre bidrar til en hyggeligere og sunnere miljø.

Spørsmål og svar

Ozoneair virker mot alle typer av lukter fordi den nedbryter karbonkedjene som bygger luktene vår nese kan kjenne av. Som vi pleier å si, hvis du kan kjenne lukten så kan Ozoneair fjerne den!

I vanlige fall forsvinner lukten fullstendig. I noen fall kan styrken av lukten avta og i disse fallene forsvinner den siste delen av lukten hvis behandlingen gjentas.

Ozoneair fjerner all lukt som finnes i rommet der og da. Hvis lukten gjeninnføres må behandlingen gjentas. Hvis du for eksempel har problemer med lukt i en hytte eller bobil så holder det oftest å behandle en gang hver vår. Dette for at lukt kan oppstå på nytt når det står kaldt med utilstrekkelig ventilasjon.

Ja, det kommer til overalt. Ozoneair fyller opp hele rommet med ozon. Den siver inn overalt, i sprekker og kroker. Selv under gulv, vegger og tak. Alle lukter som du kan kjenne, har kontakt med luften og ozonet tar samme vei som luften for å fjerne disse ved kilden.

KJØP OG PRØV-GARANTI

Tilsvarer ikke Ozoneair dine forventninger? Da er det bare å returnere den innen 14 dager så får du pengene tilbake.

Kjøp din Ozoneair i dag!

Menu