Clean

Mange virkeområder

Renser alt mellom hyttegulv og biltak

Boliger, biler, båter…

Ozoneair Clean rengjør alle avgrensede rom – også bilen, båten eller bobilen din. De fries fra lukt, mugg, virus og bakterier med et knappetrykk. Ingen forberedelser kreves.

Bins

BOLIG

Fjerne vond lukt i huset ditt eller leiligheten din med Ozoneair. Prosessen er effektiv og lukten forsvinner fra vegger, møbler og tekstiler.

Cafe

HYTTE/SOMMERHUS

Etter å ha stått stengt hele vinteren kan hytta lukte muggent og innestengt. Rense luften og bli kvitt hyttelukten med Ozoneair.

Gym

KJELLER/GARAGE

Vond lukt i en fuktig og kald kjeller er vanskelig å bli kvitt. Rense rommet med Ozoneair og fjerne odøren effektivt.

Living room

KRYPKJELLER

Når vond lukt tar seg opp gjennom gulv fra krypkjeller, gjør en ozonrensing med Ozoneair som effektivt fjerner den vonde lukten.

Locker room

Båt

Fukt og mugg i båter skaper vond lukt som er vanskelig å fjerne. Rense båten din effektivt og bli kvitt lukten med Ozoneair.

Locker room

BOBIL/CAMPINGVOGN

Fjerne den vonde lukten som har fest seg i innredning og bekledning. Den fuktige, innestengte lukten renses effektivt med Ozoneair.

Bort med dålig lukt i ditt hus eller lägenhet med Ozoneair. Processen är effektiv och lukten försvinner från väggar, möbler och textilier.

När dålig lukt tar sig upp genom golv från kryp-/torpargrund gör en  ozonrengöring med Ozoneair som effektivt tar bort den dåliga lukten.

Efter att ha stått igenbommat hela vintern kan stugan lukta instängt och unket. Rena luften och bli kvitt stuglukten med Ozoneair.

Fukt och mögel i båtar skapar dålig lukt som är svår att bli av med. Rena din båt effektivt och bli kvitt lukten med Ozoneair.

Dålig lukt i en fuktig och kall källare är svår att bli av med. Sanera utrymmet med Ozoneair och få bort odören effektivt. 

Få bort den dåliga lukten som satt sig i inredning och klädsel. Den fuktiga, instängda lukten renas effektivt med Ozoneair.

FRA STORT TIL SMÅTT

Ozoneair Clean finnes i tre ulike størrelser og kan helt sterilisere rom opptil 120 kvadratmeter. Det betyr at du i stort sett kan rengjøre overalt – fra enskilte rom til hele hus. Eller hvorfor ikke bilen, båten eller campingvognen?

TILKOBLE OG KJØR IGANG

Ozoneair Clean er enkel å bruke. Alt som må gjøres er å koble den til et vanlig stikkontakt og deretter stille inn rommets størrelse med vrideren. En passende behandlingstid kommer til å vises på skjermen. Deretter er det bare å kjøre igang.

RENGJØRING PÅ DYPET

Ozoneair Clean fjerner ikke bare vonde lukter. Den fjerner også de vanligeste forurensningene i innemiljøer – for eksempel mugg, allergener, bakterier og virus. Du får en klinisk ren og ekstra hygienisk miljø. Rent på dypet.

Spørsmål og svar

Før du bruker Ozoneair bør du gjøre noen forberedelser:

  • Åpne skap, klesskap, skuffer og luker slik at ozonet kan komme til alle overflater og til alle rom.
  • Heng gjerne klær og tekstiler på en klesstilling midt i rommet slik at de optimalt kan friskes opp av ozonet.
  • Dekk til fraluft ventiler i rom som skal behandles, slik at rommet blir lufttett.
  • Fjerne dyr og vekster fra rommet.

Det viktigeste når du bruker din Ozoneair, er å la ozonet arbeide i et så lukket rom som mulig. Åpne ingen dører eller vinduer og gå ikke inn i rommet under behandlingstiden. Hverken mennesker eller dyr skal tre inn i rommet, da det er skadelig for helsen å puste inn ozon. Vær også oppmerksom på den karakteriske skarpe duften av ozon hvis du befinner deg i nærliggende rom. Dette kan bety at ozonet av en eller annen grunn lekker ut fra det lukkede rommet.

Ozoneair er veldig enkel å bruke. Alt du må gjøre er å koble den til et vanlig stikkontakt og deretter stille inn størrelsen på rommet med vrideren. En passende behandlingstid kommer til å vises på skjermen.

Ozoneair er både et utprøvd og sikkert produkt som dessuten er testet i tredjepartslaboratorier. Ozoneair har solgt over 40 000 eksemplar i hele Skandinavia og er brukt for å rense fler enn 800 000 rom.

En vanlig luftrenser bruker ofte filter for å rense luften som passerer gjennom den. Ozoneair fyller i stedet opp rommet som behandles med ozon, som ikke bare renser luften men angriper også kilden til forurensningen i luften. Derfor trenger Ozoneair enbart å brukes ved enskilte tilfeller i noen timer mens en vanlig luftrenser må brukes stendig.

KJØP OG PRØV-GARANTI

Tilsvarer ikke Ozoneair dine forventninger? Da er det bare å returnere den innen 14 dager så får du pengene tilbake.

Kjøp din Ozoneair i dag!

Menu