Om Ozoneair

Om Ozoneair

Ozoneair er et svensk teknologiselskap som spesialiserer seg på luftrenseprodukter. Vårt hovedkontor ligger i Luleå. Med innovativ teknologi og i tett samarbeid med Luleå tekniske universitet og EUs innovasjonsfond utvikler vi unike rengjøringsprodukter.

VÅR HISTORIE

Ozoneair er utviklet i Luleå i Norrbotten. Vi som jobber med produktene sitter på hovedkontoret i Handelsvägen i Luleå, og det var her i Norrbotten grunderen Johan Lundberg fikk ideen. I mange år irriterte hans seg over den typiske hyttelukten i familiens sommerhus i skjærgården utenfor Luleå. Familien prøvde alle slags rengjøringsmidler, men ingenting virket. Den innestengte lukten satt igjen.

I samarbeid med forskere, ble det laget en prototype som gikk ut på å angripe mugg og dårlig lukt ved hjelp av ozongass. Målet Johan Lundberg hadde satt seg, var å lage et enkelt og sikkert produkt, slik at privatpersoner uten forhåndskunnskaper om ozon, kunne bruke apparatet. Prototypen ble testet i sommerhuset til familien Lundberg, og den innestengte lukten forsvant for godt.

I dag tilbyr vi to modeller:   

Luftrenseren Ozoneair Purify som tar vare på forurensninger og gir inneluften bedre forutsetninger for god helse.

Luktfjerner Ozoneair Clean som er et perfekt supplement til vanlig rengjøring og meget effektiv mot lukt forårsaket av for eksempel mugg.

I SAMARBEID MED:

Våre produkter er utviklet i nært samarbeid med Luleå teknologiske universitet og EUs innovasjonsfond.

Svensk innovasjon

Det brukes mer enn 40 000 Ozoneair ozongeneratorer i hus, leiligheter, hotell, kjøretøy og arbeidsplasser i 20 forskjellige land. Foruten privatpersoner er kommuner, fylkesting, myndigheter, politiet, redningstjenesten og skoleverket blant kundene våre.

+40 000

Fornøyde kunder

+800 000

Utførte behandlinger

Svensk

Utviklet i Sverige

Noen av våre kunder

Menu