Om Ozoneair

Du må gjerne kontakte oss på e-post, telefon eller ved hjelp av skjemaet nedenfor.

VÅR HISTORIE

Vi får ofte høre «Det høres for godt ut til å være sant!», og det kan vi forstå.

Med de unike ozongeneratorene fra Ozoneair, kan du fjerne selv de vanskeligste luktene gjennom et enkelt knappetrykk, og behandlingen tar bare noen timer. Men det er akkurat slik det fungerer.

Ozoneair er utviklet i Luleå i Norrbotten. Vi som jobber med produktene sitter på hovedkontoret i Handelsvägen i Luleå, og det var her i Norrbotten grunderen Johan Lundberg fikk ideen. I mange år irriterte hans seg over den typiske hyttelukten i familiens sommerhus i skjærgården utenfor Luleå. Familien prøvde alle slags rengjøringsmidler, men ingenting virket. Den innestengte lukten satt igjen.

I samarbeid med forskere, ble det laget en prototype som gikk ut på å angripe mugg og dårlig lukt ved hjelp av ozongass. Målet Johan Lundberg hadde satt seg, var å lage et enkelt og sikkert produkt, slik at privatpersoner uten forhåndskunnskaper om ozon, kunne bruke apparatet. Prototypen ble testet i sommerhuset til familien Lundberg, og den innestengte lukten forsvant for godt.

Ozongeneratoren fra Ozoneair ble lansert i januar 2018. I dag er Ozoneair en vellykket virksomhet, med mer enn 30 000 fornøyde kunder.

Ozongenerator vinter berg

VÅR VISJON

Rent hus med smart og innovativ teknikk

Gassen ozon (O3), fremstilles av vanlig oksygen (O2) i luften. Det tilsettes ingen kjemikalier. Ozon har lenge vært i bruk til industriformål, blant annet til vannrensing. Var visjon var at privatpersoner skulle kunne bruke den effektive ozongassen for sikker sanering av egne hjem. Med ozongeneratoren til Ozoneair har visjonen blitt virkelighet. Hver dag hører vi fra kunder som forteller om vanskelige lukter de har klart å fjerne, i eneboligen, i leiligheten, på hytta, i bilen og campingvognen. Lukter som ikke gikk å vaske eller lufte bort, og som ingen rengjøringsmidler ville ta. Ozoneair fjerner luktene en gang for alle.

Svensk innovasjon til globale bruksområder

Det brukes mer enn 30 000 Ozoneair ozongeneratorer i hus, leiligheter, hotell, kjøretøy og arbeidsplasser i 20 forskjellige land. Foruten privatpersoner er kommuner, fylkesting, myndigheter, politiet, redningstjenesten og skoleverket blant kundene våre.

30 000

Fornøyde kunder

500 000

Utførte behandlinger

5

Etablerte kontorer i Skandinavia